Vier Internationale Vrouwendag met Urgent.fm: een dag vol vrouwelijke stemmen!

Op 8 maart staat Urgent.fm in teken van vrouwen*, want het is Internationale Vrouwendag. Met een speciale line-up van drie unieke shows, maakt het ONDER CONSTRUCTIE-team er een rijkgevulde namiddag van. Stap aan boord van de trein die reist door de tijd van het feminisme, met aan het stuur enkele krachtige vrouwelijke artiesten. Leer enkele van de vele organisaties en vzw's voor en door vrouwen kennen. Tune in om de stemmen van vrouwen te eren en te versterken!

Programma:

11:00 - 13:00 uur: Een reis door de tijd

Is feminisme van alle tijden? Ontdek de fascinerende geschiedenis van vrouwen* door de jaren heen. Van inspirerende pioniers tot hedendaagse heldinnen. Luister mee en verbreed je kennis!

13:00 - 14:00 uur: Vrouwelijk muzikaal talent

Luister mee naar de hitlijst vol vrouwelijk geweld die is samengesteld door de geweldige muziekredactie.

14:00 - 15:00 uur: Vrouwen* in actie: organisaties en vzw's

Luister mee en laat je inspireren door de missies, successen en uitdagingen van Gentse organisaties en vzw's die zich inzetten voor vrouwen*!

15:00 - 16:00 uur: Vrouwelijke stemmen in muziek

Draai de volumeknop helemaal open en hoor énkel vrouwelijke artiesten. Tijdloze klassiekers tot aanstormend talent, Urgent.fm brengt de beste beats en melodieën uit de vrouwelijke muziekscene. Verwacht ook een release van Eistear.


Mis deze special van Internationale Vrouwendag niet en luister op 8 maart live via 105.3fm of via de website Urgent.fm. 💗

*vrouwen en genderminderheden